Fire-detection panel, CA 3000 Overview

  • De CA3000 is een volledig adresseerbare modulair op te bouwen analoge brandmeldcentrale gebaseerd op interactieve en geavanceerde functionele principes volgens een innovatief concept.
  • De CA3000 brandmeldcentrale heeft een capaciteit van 1.600 adressen verdeeld over 10 lussen met een maximum van 200 adressen per lus of 640 adressen verdeeld over 20 open lines met een maximum van 32 adressen per zone.
  • Om te kunnen voldoen aan alle mogelijke systeem uitvoeringen kan de gebruiker het aantal (neven) bedieningspanelen uitbreiden via een special data bus, tevens kan de status van het brandmeldsysteem door nevenindicatie panelen, tot op melder niveau worden weergegeven.
  • Een MODBUS data output geeft tevens de mogelijkheid het complete systeem te bedienen middels een PC en kan op deze wijze ge´ntrigeerd worden in bijv oorbeeld een gebouwbeheerssysteem.
  • De CA3000 brandmeldcentrale kan maximaal 400 verschillende sturingen verrichten met geavanceerde en flexibele logica met betrekking tot de gebeurtenissen, en het is mogelijk om direct de sturing te verrichten vanaf het bedienpaneel of vanuit een enkele bedienelement.
  • Maximaal 16 brandmeldcentrales kunnen op het MGnet netwerk worden geconfigureerd waarbij het display de status van alle andere panelen of slechts een deel van hen weergeeft. In deze maximale configuratie heeft het systeem een immense capaciteit van 25.600 adressen te verdelen over 16.000 zones.
  • De CA3000 brandmeldcentrale heeft verschillende modaliteiten van alarm afhandeling, waaronder de dubbele knock-alarm, alarm met twee drempels en alarm met tijd verificatie, deze functies kunnen allemaal worden geconfigureerd op basis van een 4 wekelijkse cyclus met ge´ntegreerde kalender om zo rekening te kunnen houden met bijvoorbeeld de feestdagen.
  • De constante controle van de vervuilingsgraad van de optische meetkamer in de detectoren zorgen voor een eenvoudig en zeer professioneel onderhoud van het branddetectiesysteem.

Download Dutch Brochure