Vacancies in Fire-protection

DEF Nederland B.V. is een succesvol bedrijf met aansprekende brandbestrijding- en brandbeveiligingsinstallaties
Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste, ervaren en gedreven service medewerkers.
Uw sollicitatie met curriculum vitae per email richten aan info@def-fire.nl ter attentie van Personeelszaken.

Vacature

Onderhoudstechnicus Brandbeveiligingssystemen

Hoofdlijn van de functie:

De onderhoudstechnicus brandbeveiligingssystemen verricht zelfstandig onderhoud, reparaties, modificaties, installeren van kleine klussen en het oplossen van storingen aan brandbestrijding- en brandbeveiligingsinstallaties.

Functie-eisen:

Minimaal een MTS Electrotechniek diploma (affiniteit met W) eventueel aangevuld met cursussen onderhoudsdeskundige BMI, VCA, rijbewijs B(E) en kennis vereist van Microsoft Office. Naast een gedegen kennis van techniek beschikt u over sterke communicatieve eigenschappen. U communiceert gemakkelijk met klanten. U durft verantwoordelijkheid te nemen, bent en werkt gestructureerd. U bent creatief, ondanks de strenge regelgeving van het vak zijn er altijd mogelijkheden om zaken anders en inventief aan te pakken. U bent bereid om incidenteel te overnachten, over te werken en storingsdienst te lopen.

Hoe te reageren: Je sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail richten aan: info@def-fire.nl ter attentie van Personeelszaken. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.